Uutta wet n wildia (tuotu vanhasta blogista)

Meille on jäänyt suuri aukko markettimeikkeihin kun Wet'n Wildiä ei ole enää Suomessa aikoihin myyty. Moni ihastui erityisesti luomiväreihin jotka ovat hintaansa nähden vähintäänkin mahtavia ja värivalikoimaltaan runsas.
Itse olen haalinut kyseisen merkin tuotteita sieltä sun täältä ja ihastunut varsinkin mattapuniin joita minulla on useampi kappale (näistä tulossa oma postaus vielä) , mutta vuoden 2017 lopussa Wettis julkaisi uusia tuotteita jotka on otettu hyvin vastaan meikkimaailmassa. Eikä enempää tai vähempää tekemällä lähes täydellisen 5$ maksavan dupen Anastacian Modern Reneissancen paletista nimellä Rose In The Air. Tuo paletti on kuitenkin niin haluttu että on ollut alati loppu niistä nettikaupoista jotka tiedän myyvän suomeen näitä uusia tuotteita, mutta tilasin pari muuta kiinnostavaa palettia sekä yhden poskipunan www.beautyjoint.com sivustolta. Luultavasti tilaan vielä myöhemmin tuon Rose In The Airin, mutta olen nyt niin ihastunut näihin että maltan odottaa.

Paletit: vasemmalla Not A Basic Peach ja vasemmalla Comfort Zone. Poskipuna The Princess Daiquiries
Wettiksen uudet paletit ovat siis sekoitus vanhaa ja uutta. Basic Peach on uusi ja Comfort Zone löytyi jo vanhasta kokoelmasta, mutta näihin on lisätty kaksi mattaista sävyä joten vanhan kahdeksan sävyn sijaan näissä uusissa on kymmenen. Olen jo kerran omistanut Comfort Zonen, mutta valitettavasti kadottanut sen jonnekin. Onneksi tämä kahdella mattasävyllä varustettu on kuitenkin mieluisempi ja kätevämpi mielestäni.
Näiden isompien palettien lisäksi on uusia neljän paletteja, joista osa on vanhoja kolmen paletteja, joihin on lisätty yksi mattainen sävy mukaan myös.

Harmikseni en pääse näillä nyt kamalasti meikkailemaan heti, korkeintaan vähän testailemaan sillä minulle laitettiin tänään kulmiin kestopigmentoinnit, enkä ajatellut käyttää huulimeikkiä kummoisempaa kolmeen päivään. Ennen kuvia eli välittömästi tuotteet saatuani, en malttanut swatchata muutamaa sävyä käteen. Nopeasti tuli huomattua että tuo ombre-puna on jopa kalpealle talvi-iholleni niin vaalea että menee korostustuotteena enemmänkin tai sitten annan sen kiertoon.
Ovatko muut saaneet näitä käsiinsä ja oletteko tykänneet? Itse annan 5/5 arvosanaksi. Kokeilen jos osaan ottaa jotain swatch-kuvia, kuvaustaitoni ovat ruostuneet.

Ei kommentteja