Ettang, Korealainen peel off-kuppimaski (vanhasta blogista)

Kävin Helsingin Sokoksen uudistuneella kosmetiikkaosastolla, jonne on lisätty kokonaan uudenkarhea (ja vielä keskeneräinen) ekokosmetiikkapuoli. Perinteisten merkkien ja purnukoiden keskellä oli hyllyllä rivi erikoisen näköisiä kuppinaamioita, Ettang peel off-maskeja. Ettang on Korealainen ihonhoitomerkki ja maskeja oli neljä erilaista eri käyttötarkoitukseen ja ihotyypeille. Calendula-kosteuttava ja rauhoittava naamio herkälle iholle, The Peppermint-rauhoittava ja virkistävä naamio helposti ärtyneelle iholle, Yogurt- kirkastava ja rauhoittava naamio väsyneen näköiselle iholle ja Charcoal- tasapainottaa öljy-kosteus tasapainoa sekä kuoriva ja ravitseva naamio seka- ja rasvoittuvalle iholle. Hintaa Sokoksella oli 4,90€.
Hetken pohdittuani päädyin Charcoal maskiin sillä varsinkin kesäisin ihoni on todella helposti rasvoittuva
Tiedä sitten kuinka ekoa nämä ovat, vaikka löytyikin sieltä osastolta. Ehkä näiden aasiakosmetiikkojen kanssa on vähän hakusessa mihin ne asettaisi ja toivon että niitä tullaan näkemään suomalaisissa kaupoissa enemmän.
Naamion käyttöohjeet löytyvät kannesta suhteellisen pienellä printillä.
Yksinkertaisuudessaan siis: 1. ota jauhe pois kupista 2. kaada vettä merkittyyn kohtaan asti 3. sekoita jauhe mukana tulevalla lastalla 4. levitä naamio kasvoille mukana tulevalla lastalla 5. odota 15-20min 6. revi naamio pois


Ainetta tuli todella paksu ja puuromainen kerros kasvoille enkä edes laittanut ihan kaikkea ainetta koska en yksinkertaisesti enää pystynyt, luultavasti jauhetta riittäisi ihan hyvin kahta käyttökertaa varten. En tiedä kuuluvatko klöntit jotenkin tähän vai enkö vain mahdollisesti osannut sekoittaa kovin hyvin, mutta onneksi koko massa pysyi hyvin odotteluajan kasvoillani eikä lähtenyt valumaan.


Ihan kaikkea en saanut nätisti kuorittua, vaan osa jäi kasvojen (lähinnä reunoille) ja piti puhdistaa veden alla hieman kynsiä käyttäen.
"iho kuin vauvan peppu?"

Lopputulos: Iho on pehmeä ja öljytön, mutta ilman sitä kiristävää tunnetta mitä tulee esimeriksi savinaamioista usein. Jauheen kanssa räpeltäminen oli kuitenkin hieman turhauttavaa puuhastelua koska pidän aika helpoista tuotteissa arjessa.

Ostaisinko uudelleen: Voisin kokeilla jotain muuta sarjan tuotetta, vaikka tuskin monimutkaisuutensa vuoksi jää mitenkään arkikäyttöön.

Ei kommentteja