Ensimmäinen Bette boksini

Kiireiden vuoksi jouduin pitämään viikon taukoa bloggaamisesta. Tänään postaan poikkeuksellisesti torstaina ja sitten taas sunnuntaina jne. Sitten itse asiaan eli Bette
Otsikko on sinänsä totta, sinänsä puolitotuus. Aikanani tilasin kuitenkin aika monta Liv-boxia ja kyseessä on kuitenkin tavallaan sama tuote uudelleen nimettynä ja ulkoasun uudistuksen jälkeen.



Ihan alkuun totean omasta puolestani sen, että olen varmasti peruskuluttajaa haastavampi tilaaja sillä kaipaan uusia ja mielenkiintoisia testattavia tuotteita. Taisin tilata viimeisen Liv-boksini joskus 2014 kun tuotteissa oli liikaa kauppojen perustuotteita, niveaa, suuvettä jne. En saanut varsinaisesti mitään irti näistä, mutta olen seurannut kuitenkin aktiivisesti mitä boksien, niin Liv kuin Bette. Välillä boksit ovat olleet "meh" ja välillä ihan kivoja ja päätin itsekin harkinnan jälkeen kokeilla muutamaa boksia. (ja oikeasti kaipaan sample-kokoja matkustamista varten, köhköh).

Boksin sisältö on ihan ok. Sanoisin että arvosanaksi antaisin vaikka 3/5.
Talikan silmänympärysnaamio kiinnostava, mutta niin kallis että tuskin ostan ikinä täysihintaisena.
Ibero Luomiväriaplikaattorit, tylsä perustuote mutta käytän aika paljon vaahtomuoviaplikaattoreita joten käyttöön menee.
Himalaya kosteusvoide vartalolle ja kasvoille. Epäilyttää jos samaa tuotetta voi käyttää molempiin ja lisäksi vartalotuotteeksi todella pieni, 50ml. Kyseessä on kuitenkin edullinen tuote ja jos tämä toimii, sen voi ottaa vaikka matkoille mukaan.
Got2be tyvikohotussuihke. Olen todella surkea käyttämään tämän tapaisia hius"tököttejä". Olen skeptinen, mutta voin kokeilla. Hiukseni rasvoittuvat hitaasti enkä tykkää tukkia päänahkaa millään aineilla jos ne muuten ovat puhtaat.
Lumene Nordic Chic peitekynä. Olen nyt niin rakastunut suosikkiini eli Maybellinen anti age peiteaineeseen ettei sitä voi oikein haastaa ja tänään kokeilin tätä enkä osaa olla mitään mieltä. Ei ainakaan mennyt juonteisiin ja siitä plussaa joten käyttö jatkunee.
Oscar e la Rentan Bella Blanca tuoksunäyte. Tykkään näistä tuoksunäytteistä, saa rauhassa tutustua tuoksuun jos haluaa ostaa jonkin uuden. Lisäksi käteviä reissussa. Tästä kyseisestä tuoksusta tykkäsin ja ehdottomasti harkitsen ostamista.

Jään odottelemaan seuraavia bokseja, ajattelin ainakin 2-5 tilata.

Ei kommentteja