Super suloiset Colourpopin tuotteet

Maanantaina tullin kautta kotiovelleni tuotiin paketti jota availlessa teki mieli huutaa ääneen "voi ei, miten söpöä, miten ihanat pakkaukset". Kyseessä oli ensimminen kertani kun livenä hypistelin Colourpopin tuotteita. Kun laatikostoon keertyy paljon meikkejä, kynnys ostaa uusia kasvaa enkä siitä syystä ole aikaisemmin näitä tilannut, vaikka merkki on muutaman vuoden ollut tuttu ja houkutteleva, mutta nyt eräs tuote kyseisen firman tuotteissa katkaisi kamelin selän ja minun oli ihan _pakko_ tehdä tilaus.

Colourpop on raikas, visuaalisen kauniista pakkauksista ja teemoista tunnettu suhteellisen edullinen meikkimerkki ja onkin ollut meikkiharrastajien parissa suosittu jo pitkään.

Alunperin ajattelin pelkästään tilata yhden meikkipaletin, mutta jotenkin sain perusteltua itselleni että 50$ ylittävä tilaus ilmaisilla posteilla on fiksumpi idea kuin maksaa yli kympin paletin päälle postareita. Toisaalta oli mukava saada kokeiluun muitakin tuotteita merkiltä, eikä loppuumma mielestäni huimannut päätä.

En kestä miten suloisia! Vasemmalta oikealle: My Little Pony luomiväripaletti, setti minihuulipunia, eyeliner, täysikokoinen huulipuna, toinen eyeliner, primersuihke.

Sitten tarkemmin tuotteisiin.
Aloitetaan siitä josta koko tilaus sai alkunsa. Tästä ihanasta 12 sävyn My Little Pony paletista, jonka halusin, myönnän kyllä teeman takia. En kuitenkaan olisi tilannut sitä jos sävyt eivät olisi olleet sellaisia joita käytän ja pidän todella paljon jokaisesta. Ainoastaan tummaa turkoosia ja muita sinertäviä käytän todella vähän.
Kasa nestemäisiä mattapunia. Colourpopilla on huulituotteita monella eri koostumuksella, mutta nämä kaikki mainitut ovat Ultra Satin. Minisetin nimi on It´s Complicated ja se valikoitui neutraalien sävyjensä ansiosta, omistan vain pari nudea. Kuva vääristää eivätkä ne ole noin voimakkaan pinkkejä ja myöhemmin on tulossa swatchit tietenkin myös.
Sävyt vasemmalta oikealle: Schoonkums, Echo Park, Dopey, Lyin King ja Baracuda.
Täysikokoinen on kaunis lämmin hieman tiilen värinen punainen sävyltäänFortune Favors. Olen yrittänyt etsiä tällaista jo pitkään ja on ollut yllättävän vaikea löytää ja siksi ei ollut vaikea tehdä ostopäätöstä.
Greme Gel Linereitä kaksin kappalein, sävyissä Swerve (musta) ja Call Me (ruskea). Nämä tilasin tylsästi tarpeeseen, en omista yhtään tällaista rullattavaa geelirajauskynää. Siksi myös hyvin perusvärit.
Priming Mist Amethyst. Tämä super kauniissa lasipullossa oleva tuote on siis pohjustussuihke, en ole ikinä tällaista kokeillut ja odotan hyvin paljon ensikokeilua.

Sitten loppusummaan. Kaikki tuotteet maksoivat siis yhteensä 51,50$, muunnettuna euroihin 42,10€. Colourpopilla on ilmaiset toimitukset maailmanlaajuisesti jos tilaus ylittää 50$ ja sen lisäksi minulla oli -5$ ensiostajan alekoodi.
Summaa kokonaisuudessaan pidän täysin kohtuullisena näistä.

Onko muilla jotain Colourpop tärppejä? Jos tai kun seuraava tilaus tilaus joskus lähtee.

2 kommenttia

  1. Mä haluaisin ihan hirveesti tilata ja kokeilla Colourpopin tuotteita, ikinä en oo niitä ennen käyttänyt. Niin hyvää palautetta ne kuitenkin ovat saaneet kaikilta. Pelkään hirveesti niitä tullimaksuja, mä kun tekisin kuitenkin ison tilauksen :D. Onko noi Gel Linerit kuinka pehmeitä? Tarkoitan, että levittyykö helposti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli tullit makaettamaksi, oli muuten toinen kerta koko elämässä! 10€ maksoin noista. Gel linerit vois olla pehmeämpiä, mutta ne pysyy ihan hyvin paikoillaan onneksi mitä oon ehtinyt testaamaan.
      Helpiatihan tuolta olis halunnut enemmänkin, mutta tuolla on usein tarjouksia, kannattaa tarkkailla niiän! :D

      Poista