Loppuneet talvi 17-18 (tuotu vanhasta blogista)

Vaikka joskus päinvastaiselta tuntuukin, pahemmankin hamstraajan tuotteet saavuttavat joskus viimeisen kertansa. Esittelen nyt tämän postauksen jälkeen roskikseen menevät tuotteet.

1.Bourjois Healthy Mix
Suosikkimeikkivoiteeni tällä hetkellä. Onneksi aikanaan löysin sopivan sävyn tämän merkin parista, sillä olen kiintynyt meikkivoiteeseen myös muuten kaikin tavoin. Se on kevyt mutta tarvittaessa kerrostettava meikkivoide. Nykyään en suosi kovinkaan peittäviä, saati paksuja meikkivoiteita meikatessa. Miinuksena että lähin Bourjoisia myyvä piste on Tallinnan Kaubamaja, mutta onneksi itse tai joku muu käy aina jossain mistä tätä saa. Kuten aika monesta paikasta Euroopasta. Hinta liikkuu 16-20€ välillä riippuen ostopaikasta. Tulen ostamaan uudelleen ja minulla on tätä kolme pulloa jemmassa, yksi samalla koostumuksella ja kaksi hieman eriävää.
2. Sally Hansen Diamond Strenght Harderner
Kovettava aluslakka. Tämän lakan kovettava aluslakka ei toimi niin tymäkästi kun joidenkin merkkien, mutta pidän kuitenkin tästä arkikäytössä ja se auttaa päällyslakan pysymään. Tämä oli jo toinen pulloni ja kolmas avattu käyttöön. Hinta liikkuu 6-10€ välillä.
3. Norwegian Formula Hand Cream
Ikivanha (okei nelisen vuotta) vanha silloisesta Liv-boksista tullut kulttimaineen saanut käsirasva. Käyttöön tämän otin vasta paljon myöhemmin joten avattuna tätä ei ole pidetty neljää vuotta. Itse en koskaan tämän tyylisistä käsirasvoista ole pitänyt, eli paksua glyseriinijankkia. Ideana olisi että muka pieni tippa riittäisi, mutta tätä saa pusertaa mielestäni väkivalloin isomman töräyksen jotta saa levitettyä edes kumpaankin käteen ja minulla on aika pienet kädet. Ei jatkoon enkä muista missä hinnoissa tämä liikkuu, kovin kallis se ei ollut kuitenkaan.
4. Pretty By Flormar Curling Mascara
Pretty By Flormar on uusi tai "uusi" flormarin sisarussarja joka tuli ainakin täällä Helsingissä valikoituihin Tokmanneihin ja Cittareihin. Ulkoasussa on tavoiteltu fressimpää tyyliä ja raidat tuovat mieleen Sephoran. No itse tuotteeseen, tämä mahdollisesti n. 6-8€ arvoinen ripsiväri oli ihan kiva. Ei mikään maailmaa räjäyttävä, mutta se jaksoi palvella hyvin arkikäytössä ja se sopi hyvin ripsilleni. Ei siis pahaa sanottavaa, mutta en usko että välttämättä ostan uudestaan.
5. Maybelline Miss Baby Doll
Maybelline on näistä perinteisistä markettimerkeistä suosikkini mitä tulee ripsiväreihin. Tämä kyseinen yksilö oli keskitasoa, kyllä sitä käytti mutta ei jää missään nimessä vakkarikäyttöön. Vaikka ostin sinetöidyn purkin, massa kuivui hyvin nopeasti. Muistaakseni käytin tätä 3-4 viikkoa kunnes se oli käyttökelvoton. Hinta pyörii näillä tutuissa Maybellinehinnoissa Suomessa eli 15-19€
6. Essence Instant Volyme Boost
Viimeinen ja huonoin näistä tämän setin ripsivärikokeiluista. Essencell on paljon todella hyviä ripsivärejä ja myös todella huonoja. Tämä ei onneksi harmita yleensä sillä kalliita nämä eivät ole. Harjan muotoilu tässä oli sellainen etten saanut sillä kun katastrofin ripsiini, ei yhtään erottelua ja yksi iso massaklimppi. Yritin muutaman kerran ja pidin välissä tauon että tuote kuivuisi jos se vaikka auttaisi, mutta en saanut toimimaan. Eli tätä ei ole käytetty ikinä loppuun mutta roskiin se joutuu. Hinta 3-5€
7.Anastasia Brow Definer
Itse tuotteesta pidin, sen muotoiltu ja esiin ruuvattava kärki oli käytössä toimiva ja kulmissakin se pysyi hyvin. Se kuitenkin kului loppuun todella nopeasti vaikka en mitän megakulmia koskaan piirräkkään ja uutena kun tällaisen ruuvaa, siellä ei todellakaan ole paljoa itse tuotetta sisällä. Eli suhteeni on hieman kahtijakoinen, hyvä tuote mutta toisaalta n.20€ sen sisällöstä on paljon. Nyt itselleni on tehty kestopigmentoinnit joten ehkä ei olekaan hetkeen tarvetta.

Ei kommentteja