Kevätsuosikit (tuotu vanhasta blogista)

Mietin tänään miksi näitä yhteenvetoja haluaa tehdä. Yksi hyvä syy on selkiyttää itselleen niitä tuotteita joihin on useimmiten tarttunut, jotta osaa kaivaa ehkä taas niitä vähemmän käytettyjä esiin ja käyttää loppuun vähissä olevat tuotteet. Olen ihmistyyppiä joka saattaa kasata osan tuotteistaan meikkipussiin ja käyttää siitä samoja meikkejä viikon tai kaksi.
Tässä viimeisen noin kuukauden suosikit/useimmin käytetyt:


  • Seche Vite pikakuivattava. Uusvanha suosikkini jolla saa kauniin geelimäisen pinnan kynnen päälle. Olen käyttänyt tätä varmaan vuodesta 2009 asti ja lähinnä tilannut e-baystä. Suomesta saa ainakin Kicksistä, mutta puolet tai yli kalliimmalla. Tämän tilasin samalla kun Wat n Wildin paletit ja muistin miksi tämä onkaan ollut suosikkini aikaisemmin.
  • Barry M Gelly kynsilakka Joka oli ehkä sävyssä Lychee (teksti kulunut). Olen käyttänyt nyt tavallista enemmän nudeja kynsilakkoja ja erityisen usein tätä kyseistä, hieman persikkaisen sävyistä lakkaa
  • Buxom Lip Polish Huulia turvottava huulikiilto sävyssä Clair. Ihan mielettömän kaunis huulikiilto joka on ensimmäinen kimalteleva huulikiiltoni varmaan kymmeneen vuoteen. Tuli ihan teini olo kun laitoin tätä ensimmäistä kertaa, mutta olen päässyt jo tunteesta ylitse. Tuote kyllä kihelmöi huulilla, mutta turvotuksesta en osaa sanoa mitään. Tuoksu ja maku on ihanan toffeinen.
  • Physicians Formula Happy Booster poskipuna sävyssä Natural. Helppo, helppo ja helppo. Tällä saa nopeasti poskiin sävyä ja kuultoa, eikä tuote ole liian pigmenttinen jotta häivyttelyyn menisi aikaa. Ja söpö pakkaus.
  • Maybelline Instant Anti Age Eraser peiteaine sävyssä 06 Neutralizer. Tästä olen kirjoittanut enemmänkin ja ehdottomasti olen koukussa tuotteeseen. Ei jää juonteisiin, kuivata silmänalusia tai jää epäluonnollisen näköiseksi. 
  • Innisfree No-Sebun Mineral Powder Mintulta tuoksuva väritön ja todella hienojakoinen puuteri. Luulen että tuo no-sebum viittaa tukkimattomuuteen? Oli miten oli, pakkauskoko on pieni, mutta tätä ei tarvitse kerralla kovinkaan paljoa. Jättää kuultavan ja luonnollisen pinnan.
  • Secret Key Gold Racoony Hydro-Gel Eye & Spot Patch Silmänalusgeelilappuja joiden keskellä on myös pyöreän mallisia lappusia joita voi lätkiä mihin tahansa kohtaa kasvoja joissa on kuivaa. Ostin nämä jo pari kuukautta sitten, mutta en osannut ottaa tehokäyttöön. Nyt kuivan sään jäljiltä kaipaan näitä todella silmieni alle.
Näiden jälkeen voikin kaivella taas uusia ihania laatikosta vakkarikäyttöön <3 Paitsi peiteaineen ja pikakuivattavan jätän kyllä jatkoon.

Ei kommentteja