Uusien Wet n Wild palettien swatcheja ja tiedoite koskien blogia

Tänään tulee postauksia vielä epäsäännöllisesti sillä tuon vanhaa sisältöä uuteen. Tämän postauksen jälkeen on enää kaksi vanhaa juttuja ja tuon ne illalla. Sen jälkeen aijon pyrkiä palaamaan postaustahtiin joka on keskiviikkoisin ja sunnuntaisin ainakin toistaiseksi, tavoitteena on kuitenkin löytää aikaa ja rytmi tuottaa sisältöä kolmesti viikossa.

Sitten paletteihin.

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, rakastan näiden koostumusta ja hinta-laatusuhde on kaikinpuolin kohdillaan. Sävyt ovat kermaisia ja pigmenttisiä ja ne häivyttyvät hyvin luomella sen mitä olen ehtinyt testailla ja vanhasta kokemuksesta. Kuvia on vielä vaikea ottaa koska en halua säikäyttää ketään kulmilla josta irtoaa ruven palasia johtuen muutama päivä sitten otetuista kestopigmentoinneista.

Näihin uusiin paletteihin on muutettu koostumusta vanhoihin paletteihin verrattuna ja youtubesta löytyy runsaasti vertailuvideoita puolesta ja vastaan ja joidenkin mielestä sävyt ovat muuttuneet hieman vanhasta koostumukseltaan ja sävyiltään. Minulla ei ole verrata nyt suoraan vanhaan Comfort Zoneen koska se tosiaan on kadonnut mystisesti jonnekin, mutta vanhoja kolmen paletteja löytyy. Nämä uudet ehkä varisevat vähemmän, mitään suurta eroa en kyllä löydä ilman että pääsen vertailemaan rinta rinnan.

Sitten sävyihin, ensin ihanan trooppinen Not A Basic Peach:

 Ja vanha klassikko, Comfort Zone:


Olen todella ihastunut noihin uusiin mattaisiin häivytyssävyihin, ne tekevät paleteista niin paljon käyttökelpoisempia. Yksi pieni miinus on Comfort Zonesta puuttuva vaalea mattasävy jonka vuoksi paletti ei toimi itselläni ihan pelkästään sellaisenaan. Tämä on kuitenkin pieni miinus, mutta tämän takia palettia ei voi ottaa yksinään mihinkään mukaan sillä olen tottunut käyttämään jokaisessa silmämeikissä vaaleaa mattaa.

Ei kommentteja