Kuntosalin kestävä pohjustustuote?

Kuntosalilla meikin käyttäminen jakaa varmasti ihmisten mielipiteitä, mutta niillejotka syystä tai toisesta haluavat kuntoilla pakkeloituna salilla ja muille hikoilijoille on Essence tuonut edullisen tuotteen markkinoille. You Better Work! Primer mainostaa itseään salinkestävänä primerinä, kiinnostavaa. Sen lisäksi se lupaa olla hienpitävä, antaa aurinkosuojaa ja tasoittaa ihoa välittömästi.

Väitteet kuulostavat vähintään mielenkiintoiselta ja saivat minut ostamaan tuotteen testiin, en ole ainakaan nähnyt vielä vastaavilla spekseillä itseään kauppaavaa primeriä.
Salille en valitettavasti ole tässä muutaman päivän testiaikana päässyt eikä tätä varmaan tule tapahtumaankaan sillä en siedä meikkivoiteita kuntoillessa, mutta kahdesta kerrasta toisella ainakin hikoilin kun paahdoin pitkin kaupunkia. Minulla on puolet vuodesta rasvainen iho ja otsastani hikoilen jonkun verran, joten ajattelin että tässä voisi olla tuote erityisesti kesäkäyttöön eikä hintakaan ole paha.
 Itse primer on vaaleansinistä, miedon tuoksuista ja koostumukseltaan muistuttaa enemmänkin aurinkovoiteen levittämistä, kuin primeriä. Tuotetta saa nimittäin hetken hieroa kasvoihin jotta siitä tulee läpinäkyvää. Tuote ei ole lainkaan silikonisen tuntuista mitä suurin osa primereistä on, vaan muistuttaa ihollakin hieman aurinkorasvaa ja jättää ohuen hieman pehmeältä tuntuvan pinnan.

Ensimmäisellä kerralla sain meikkivoiteen kuoriutumaan tämän päältä ikävästi ja huomasin että sivellin toimii paremmin meikkivoiteen levittämiseen tämän kanssa, kuin meikkisieni. Kuitenkin näiden parin kerran perusteella sanoisin että meikki pysyi hyvin loppupäivän, joskus liian silikonisten kanssa meikki rullautuu pois tai lähtee kosketuksesta.

Hintaansa nähden mielenkiintoinen tuote siis ja jatkan testailua. Jatkossa on tulossa suosikkeja ja floppejakin joten nähtäväksi jää päätyykö tämä jompaan kumpaan lopulta.

Ei kommentteja