Helmi- ja maaliskuun aikana luppuneet tuotteet


Kosmetiikkaa rakastavat ihmiset tietävät millainen riemu on saada (ainakin yleensä) tuotteita käytettyä ja kosmetiikkaa rakastavien ihmisten läheiset varmasti miettivät saammeko koskaan mitään tyhäksi. Omassa elämässäni vuoden 2018 helmikuu ja maaliskuu olivat erittäin ansiokkaita sellaisia. Parille tuotteelle heitin katkeransuloiset hyvästit, muutama vanha tuote jonka aika oli päätyä roskiin ja muutama kulutustuote ja nyt aijon heittää purnukat roskiin lyhyiden saatesanojen kera.

Tajusin että olisin voinut säästää myös esimerkiksi yksittäispakatut kasvonaamiot, mutta olen heittänyt ne automaattisesti roskiin.
  • Rituals Happy Buddha Shower Foam Sweet orange & sandel. Rakastin tätä, ihanan pehmeä koostumus ja siitä huolimatta riittoisa vaikka tuotetta tuntui tulevan aina kerralla liikaa. Mutta se tärkein asia, tuoksu. Rakastan tätä tuoksua, ihanan raikas appelsiininen jossa tuoksuu myös jännästi suola. 
  •  L300 Bright & Firm Day Cream. Tämä on ainakin toinen purkkini, pidän tästä tuotteesta ja ostan varmasti vielä joskus. Erityisesti tykkään täst purkkimallista missä pumppu työntää joka pisaran ulos tuubista.
  • L300 Intensive Moisture Eye Cream. Hyvä kuivan ihon silmänympärysvoide, itse käytän tätä talvisin.
  • L300 Anti-Age Night Cream. Sama kuin aikaisempiin L300 tuotteisiin, hyvä tuote ja ostan uudelleen.
  • Soap & Glory Puffy Eye Attack Turbo-Boost Hydragel. Turvotusta poistava silmänympärysvoide, olen havainnut ainakin pientä turvotusta laskevaa vaikutusta joten ostin jo toisen purkin tätä samaa.
  • Essie pikakuivattava päällyslakka. Hyvä päällyslakka jota olen käyttänyt monta pulloa. Jättää vähän kevyemmän pinnan kun vaikka Seche Vite.
  • Mavala One Minute Top Coat. Hyvä ja edullinen pikakuivattava markettilakka, ostan aina silloin tällöin, mutta noin pienestä purkista ei lakkaa kovin montaa kertaa. Tuntuu että pieni purkki lakalla tarkoittaa että suhteessa isompaan, se on 
  • Benefit "that gal" Brightening Face Primer. Kevyesti kuultoa antava primer joka toimi erityisen hyvin kesäaikaan. Tykkäsin tästä todella paljon, mutta tuotteen 11ml on todella vähän hintaan nähden enkä tiedä aijonko ostaa enää tätä samaa. Ostin tämän osana suurempaa Benefit ostosta, joten sain aika paljon kaupanpäällisiä niin periaatteessa en maksanut tästä täyttä hintaa, enhän?
  • Essence Big Lashes Volume Boost. Harja oli periaatteessa sellainen mistä tykkään, mutta massa ei toiminut kovin hyvin ripsilläni. Käytin joitakin kertoja kunnes päätin etten jaksa enää yrittää.
  • Essence #Lashes Of The Day Super Volume Mascara. Tästä tykkäsin. Sain erotellut ja tuuheat ripset ja ripsiväri pysyi käytettävänä yli kuukauden. Ostan uudelleen jos tulee vastaan.
  • Maybelline 910 Shoking Coral. Tätä on vielä muutama milli hylsyssä, mutta tuote on tarpeeksi vanha roskiin. Tykkäsin tästä todella paljon ja käytin pari kesää lähes vain tätä. Huulilleni tulee liian helposti "pissis efekti" ja tämä ei sitä tehnyt koska tässä ei ollut paljoa valkoista pigmenttiä seassa vaan oli hieman läpikuultava.
  • Yves Rocher 102 Rouge. Peruspunainen huulipuna, käytetty myös lähes loppuun, mutta edellisen tavoin saa lähteä ikänsä vuoksi.
  • Essence Lip Tint. Tätä on vielä vähän jäljellä, mutta tuote alkaa olla niin vanha että sille paras paikka on roskakori. Tällä on sinänsä paikka meikkihistoriassani sillä tämä oli elämäni ensimmäinen lip tint. Kuului johonkin kausikokoelmaan ja ostettu muistaakseni 2014.

Ei kommentteja