Wet n Wild Megalast Lipstick - edullinen suosikki

Vaikka asioiden kokeilu on kivaa kaiken hintaisilta merkeiltä, halvat ja hyvät tuotteet ovat silti se parhain aarre. Olen jo aikaisemminkin todennut että Wet n Wild on yksi suosikkimekeistäni ja ärsyttää miten huonosti sitä on Suomeen saanut nykyään. Käsittääkseni kuitenkin nyt saa enemmän Euroopasta ja Brittein saarilta? En ole kyllä itse törmännyt vielä. Onneksi on nettikaupat, johin niihinkin moni tuote on rantautunut hitaasti, jos ollenkaan.

Haluan kuitenkin esitellä kokeilemisen arvoisen ja edullisen tuotteen jos satutte jossain törmäämään ja pitämään jämäköistä punista. Kyseessä on suht mattainen puna jota riittää ohut kerros huulille, pigmenttiä on paljon joten paperilla voi taputella huoletta pinnan eikä uutta kerrosta tarvitse lisätä. Mikään kosteuttava ja kevyt tuote tämä ei siis ole. Itse pidän siis enemmän mattaisista jämpteistä punista, sellaisista jotka eivät tunnu huulilla, ovat hyvin pigmenttisiä ja pysyvät ennen kuin syö jotain rasvaista.

Miinuspuolena on pakkaus, vaikka tuote onkin halpa enkä odota ihmeitä pakkaukselta kun itse tuote on hyvä, niin pakko myöntää että näiden korkki on kyllä alinta kuraa, se ei pysy käytännössä lainkaan paikallaan ja tällaiselle ihmiselle joka kantaa aina päivän huulipunaa laukussa, se on tuottanut hieman ongelmia. Joskus ollut kuulokkeet ja bussikortti aivan cherry pickingissä ja se jos joku on pigmenttinen, samoin punaan tulee myös esteettisiä kolhuja (sniif) kun huulipuna törmäilee millon mihinkin.
Kaiken kaikkiaan silti voisin ostaa näitä lisää. Hinta pyörii euroiksi käännettynä jossain 2-3€? Ehkä? Ja puuttuvista testeripunista johtuen, tuo pinkki Doll House ja nude Think Pink ovat itselleni hieman liian vaaleita ja jotenkin suht tummien huulteni kanssa tekevät pissisvaikutelman.

Ei kommentteja