Paluu ruotuun

Kesän aikana minulle on kertynyt tuotteita joita en ole ehtinyt lainkaan tutkia tai kokeilla ja tämä on minulle harvinaista. Yleensä kun saan käsiini jotain uutta, en malta olla heti haistamatta, kokeilematta, lääppimättä jne., nyt olen vain survonut yhteen bette-boksiin, meikkilaukkuun ja meikkipöydän sekatavaralaatikkoon kaikenlaista odottamaan parempia päiviä.

Tänään asuntoani muutenkin järjestellessä ja siivoessa oli pakko myös päästä eroon näistä nyssyköistä ja kasoista ja koota yhteen kosmetiikkatuotteita jotta voin laittaa ne paikoilleen. Mielestäni tuotteita on todella hakala käyttää jos ne lojuvat miten sattuu (paitsi arkimeikkipussukkani jonka avulla yleensä aamuisin meikkaan) ja tällä tavalla miten sattuu heiteltynä niitä ei tule ikinä käytettyä.

Tässä on siis satunnaisia ostoksia milloin mistäkin sekä kahdesta Bette-Boksista kesä- ja heinäkuulta.

En osaa sanoa onko kyseessä laiskuus, vai alintajunnasta tuleva viesti "mä teen tästä vielä postauksen", kun kone oli rikki, vaikka en nyt ihan tällaista tarkoittanut.

Muutaman jutun olen napannut bokseista matkapussiin, mutta osa on jäänyt ihan tuuliajolle näiden muiden kanssa. Morkkis on suuri, sillä nyt jos koskaan tunnen itseni sellaiseksi typeräksi ostohulluksi joka ei edes käytä tuotteitaan.

Nyt kuitenkin tavarat on lajiteltu sinne minne kuuluvat ja osuvat käteen niitä tarvittaessa.<3 Ja huomatkaa että suurin osa on kuitenkin vaan sampleja/kertapakkauksia sekä päivittäistuotteita, varsinaisia meikkejä ei ole kuin puuteri ja aurinkopuuteri. Ja mahdollisesti tuo Lumenen hohtetuote, johon perehdyn enemmän huomenna. Ja ah en malta odottaa että pääsen kokeilemaan tuota Physicians Formulan Butter Bronzeria ja hei katsokaa nyt tuota Jigglypuff-puuteria! Joskus on jopa hankala raaskia tärvellä liian söpöjä ja kauniita tuotteita, mutta ennemmin tai myöhemmin heistä tulee käyttökamaa.

Morkkisterveisin tästä tapahtuneesta sekä vähän täytetavarahenkisestä postauksesta.

Ei kommentteja