Kesäkauden hiustuotteiden suosikit, inhokit ja kissa


Ensi alkuun pieni selitys, nimittäin tietokoneeni hajosi taannoin eli kolmisen kuukautta sitten, eikä bloggaamisesta tai oikein mistään muustakaan tullut vanhalla koneella mitään. Nyt on hommattu uusi kone jolla voi jopa kirjoittaa ja käyttää photoshoppia ja siten myös siis blogata.

Ensimmäisenä nurkissa kummitteli hiustuotteet ja erityisen monta itselleni sopimatonta putelia jotka pitää laitaa kiertoon/roskiin kun saa ensin postattua tuotteista.

 
INHOKIT/PETTYMYKSET

Tuotteista kolme on saatu bette-boksista ja siitä johtuen minulle on päätynyt niin itsestään selviä vääriä tuotteita.

  • Got2be Volu Maniac Root Lifting Spray (pinkki pullo, tullut bette-boxissa):  En oikeasti osaa sanoa suoraan onko tämä nyt huono tai hyvä tarkoitukseensa, mutta minulla ei ole tälle mitään käyttöä. Käytän äärimmäisen vähän mitään muuta hiustenmuotoiluainetta kun hiuslakkaa tai vähän vahaa ja tositarkoituksissa batisten xxl-volumea. Tästä saan kuitenkin vain tahmaa hiuksiin, samoin kun kaikista muistakin ponnekaasuttomista pitoa antavista spray-tuotteista joita minulla on ollut elämässäni ihan liikaa. Syy siis voi olla käyttäjässä, en vaan osaa käyttää tällaisia vaikka minulla on liukas tukka ja voisi olla aihetta.
  • XZ Tyrniöljyhoito (keltainen pullo) Tämän luultavasti jätän talveen ja hölvään hiuksiini tai siis päänahkaani jotenkin. Kahden tai kolmen käyttökerran jälkeen en ymmärrä tuotteen virkaa, en edes sitä miksi yleensä ostin tuon. Inhoan hieroa päänahkaan kuivilteen mitään, tunne on äärimmäisen epämiellyttävä sormin haroessa.
  • John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery Näissä tuotteissa ärsyttää ehkä eniten että olen raahannut uteliaisuuttani tällaista skeidaa Lontoosta asti muutenkin painavassa matkalaukussa. Nämä eivät sopineet itselleni yhtään, siis yhtään. Shampoosta sain noin kolmen käyttökerran jälkeen aivan järkyttävän hilseilevän päänahan, se oli siis ihan vitivalkoinen ja pienikin hipaisu sai kunnon hilsesateen aikaiseksi. Jotta voisin olla varma että syypää on juuri tuo shampoo, toistin saman kokeen virheen. Hoitoainetta olen yrittänyt käytellä pois shampoon istuessa jäähyllä, mutta ei minun tuota hoitsikkaakaan ikävä tule jos sen saan joskus käytettyä.
  • Tesco Indulgent Conditioner Coconut & Almond Milk For Damaged Hair Purkki sai minut huijattua näyttämällä hyvältä ja toimivalta ja sen lisäksi se oli halpa ja tarvitsin hoitoaineen. Tämä ei kuitenkaan ole itselleni tarpeeksi tehokas, en sano huonoksi, mutta kevyesti kemiallisesti vaalennetut sekä kesällä auringon kuivattamat latvani tarvitsevat jotain tujumpaa. Tämä on lisäksi todella löysää ja todella typerä jatkaa tuotetta vedellä jotta sitä saadaan enemmän, kun kuitenkin sitä tarvitsee hiuksiin 3x enemmän. Aijon käyttää tämän hiusnaamiona pois ellen anna kiertoon.
  • Live Color Spray One Wash Blue Twist (sininen pullo, tullut Bette-boksista): Tämä on vanha kunnon vappuväri puettuna uuteen, trendikkäämpään pulloon. Siis oikeasti, ihan samanlaista hieman hiuslakkamaista spraytä joka leviää joka paikkaan. Sain tällä kyllä ihan kivan tukan kun kiharsin hiukset ja suihkutin latvoihin ja etusuortuviin, mutta en lähde sotkemaan tällä enää ikinä. Väriä oli joka paikassa, harjaan se tarttui viikoiksi ja kevyesti kimaltavaa sinistä pölyä oli kaikkialla ja tietenkin pitäisi pestä hiukset ennen nukkumaan menoa jos tätä haluaa laittaa. 
  • Biozell Silver Dry Shampoo (hopea pullo, tullut Bette-boksista): Olen kyllä laittanut hiusteni värin betteboksin personointitietoihin, mutta sain tämän silti ja minulla on keskiruskeat hiukset. En tajua miten tästäkin olen onnistunut hukkaamaan korkin vaikka olen ehkä kerran suihkassut hiukseni latvaan katsoessani miten se antaa sävyä. Olen maailma nopein korkkien hukkaaja.
SUOSIKIT/ILOISET YLLÄTYKSET  


  •  OGX Anti Breaking + Keratin Oil (kellertävä purkki) Tätä lähdin ostamaan kuivien latvojen ongelmaan, olen toki tasoittanut hiuksiani toukokuussa ja viikko sitten, mutta aurinko tuntuu kuivattaneen pituuksistakin. En odottanut mitään kun ostin tämän suihkeen, valitsin aika arpomalla jonkun kaikista erilaisista versioista. Haluan ehdottomasti kokeilla muitankin, mutta tässä on niin uskomattoman hienojakoinen suihke, että tekee mieli vain suihkia suihkimisen ilosta, mutta auttaa se myös saamaan tuotetta hyvin joka kohtaan. Vaikka kyseessä on öljy, ei hiuksiin jää ollenkaan öljymäistä lähmää vaikka suihkisikin enemmän, tai ainakin tähän mennessä kaikki aine on imeytynyt hiuksiini. Lisäksi tuotteessa on mieto ja miellyttävä tuoksu.
  • XZ Omena Hiushuuhde (vihertävä pullo, tullut Bette-boksista): Tässäpä tuote jota kohtaan olin hyvin skeptinen. En edes tajua täysin miksi, ehkä tyhmin syy on se että en ollut edes avannut korkkia (joka muuten on jo hukku) kuukauteen koska luulin että kyseessä on spraytuote, jota pitää käydä kesken suihkun suihkimassa tai jotain ja inhoan kaikkea ylimääräistä mitä tulee suhkuun. Nopeasti kaikki vaan läpi ja ulos puhtaana. No kyseessä on pumppu- eikä spraypullo onneksi ja tuotteen koin sen verran toimivaksi että suihkussa kannattaa kärsiä muutama minuutti lisäaikaa. Tätä laitetaan siis hoitoaineen jälkeen hieman hoitoaineen tavoin ja annetaan olla pari minuuttia, eräänlainen kaksoishoitoainetaktiikka (ensin kasvojen kaksoisputsaus, sitten tämä...) ja hiuksista tulee tämän jälkeen niin ihanan tuntuiset.
  • Moroccan Oil kosteuttava hoitoaine (valkoinen pullo) Liittyy taas siihen kuivien hiusten kriisiin. Olen hieman pihi tällaisia käyttötuotteita kohtaan ja olen pitänyt Aussien 11-13€ hintaa vähän suolaisena, mutta tämäpä on yli 20€.No okei sain kantiskortilla 19,90€ tjsp. En olisi ostanut ellen olisi todennut kaverini suihkua lainaten hyväksi. Ainoa miinus on haju, minä en siis pidä tuosta Moroccan oilille tyypillisestä voimakkaasta tuoksusta joka jää hiuksiin, siinä on jotain.. mummomaista.
  • OGX Brazilian Keratin Smooth Conditioner (ruskea pullo) Tämä OGX merkki on siitä mielenkiintoinen ettei sitä itse merkkiä oikein löydä näistä pakkauksista, mutta ne tunnistaa tuosta pyöreästä muodosta kyllä helposti. Itseasiassa en tiennyt ennen tätä päivää että se on edes joku OGX. Näitä on näkynyt Suomen marketeissa jo tovin, mutta olen käyttänyt tunnollisesti varastoja loppuun. Tämän pienen pakkauksen ostin kriisitilanteessa reissussa kun mukaan ottamani näyte hoitis ja shampoo osoittautuivat ihan kaameaksi kuraksi ja piti tehdä paniikki-isku Rossmannille. Komboon kuuluu muuten shampoo myös, mutta se jäi jostain syystä kaappiin koska se odottaa siellä reissua, hoitoainetta oli pakko käyttää suihkussa ennen kuin ostin Moroccan oil hoitiksen. Eli shampoo on ihan yhtä hyvä kuin tämä hoitoainekaverinsakin, ei ole tarkoituksella pois. Tämän kokemuksen perusteella uskalsin kokeilla tuota ylempänä mainittua öljysuihkettakin ja varmasti jatkossa muitakin tuotteita. Aina parempi jos hoitoaine ei maksaisi montaa kymppiä, sillä nämähän pyörivät ihan muutamissa euroissa. 
Huh olipa litanja. Mua nyt kiinnostaa erityisesti tuo OGX vai mikä nyt ikinä haluaakaan olla ja haluaisin hirveästi kuulla kokemuksia tuotteista ja rynnäitä kauppaan ostoksille. 

Sitten perinteinen kissa-loppukevennys. Kuvaaminen on niiin helppoa kun on oma laadunvalvoja.

 

Ei kommentteja