Edullisia tummia syys- ja talvihuulipunasuosikkeja

Syksyisin yleensä automaattisesti teen ilmojen viiletessä ja puiden kellertyessä pienen värimuutoksen vaatteisiin ja meikkiin, vaikka toki käytän isoa osaa väreistä ihan ympäri vuoden.

Esittelen nyt ne huulituotteet joita olen itse käyttänyt erityisen paljon tänävuonna ja sattumoisin ovat kaikki max 10€ tuotteita, vaikka yleisesti erittäin harvoin ostan kalliita huulituotteita sillä omaan mieleeni löytyy täydellisiä edullisemmistakin.

vasemmalta: H&M-016 Deco Ruby, Catrice Ultimate Stay- 080 Passion Red, Labiotte Wine Lip Tint - RD01 Shiraz Red, Sephora Cream Lipstain 16 Cherry NectarH&M pakkaukset ovat ainakin uudistuneet enkä tiedä löytyykö kyseistä sävyä enää, mutta varmasti jokin vastaava jos kiinnostaa. Sephoran tuotteet taas eivät ole niin helposti saatavilla ja harmittaa että  en ikinä jostain syystä osta noita Cream Lipstaineja enempää sillä tykkään niistä tosi paljon, lempi sävyäni olen ostanut kahdesti ja sitten tuon yhden.

Lopuksi kuvia tuotteista huulilla, pahoittelen että ainakin Cherry Nectar on näemmä vähän sinnepäin levitetty.

Catrice 080 Passion Red
H&M 016 Deco Ruby
Sephora Cream Lipstain 16 Cherry Nectar
Labiotte Wine Lip Tint RD01 Shiraz Red
Ja näin itseni tuntien noin neljän kuukauden kuluttua olen siirtynyt toisiin sävyihin päivien pidetessä. Tämänkin postauksen piti tulla jo kuukausi sitten.

Toisaalta vaikka ns. jalokivivärit pukevat minua hyvin, jaksan aina innostua eniten syksystä, tummista huulista ja murretuista väreistä.

1 kommentti