Syksyn syntilistat: Kutsu kauneuteen, Sephora ja Rossmann

En ole jaksanut innostua tilaamaan tai ostamaan pitkään aikaan mitään, olen lähinnä käyttänyt vanhoja tuotteita pois. Kesällä puolassa käydessäni en ostanut kuin matkakokoisen shampoon ja hoitoaineen, aurinkovoiteen ja kaksi kangasnaamiota siellä käytettäväksi (!!), joten nyt teki jo mieli hieman jopa tehdä ostoksia pienellä reissullani Tukholmaan ja Budapestiin mikäli aikaa sellaiseen jää. Niitä ennen oli kuitenkin Sokoksella kutsu kauneuteen ja menin sinne tarkan listan kanssa, hyvä geeli-lineri, Urban Decayn All Nightrer setting spray ja Lancome Doll Eyes ripsiväri. Kolmelle -20% kupongille käyttöä. No hieman toisin kävi ja säästinkin hieman enemmän kun  ostoksissani hyvien tarjouksien ansiosta.
All Nighter oli muistaakseni 25,90 tai 24,90€ tarjouksessa eli enemmän kuin 20%, Lancomen setti joka sisälsi minikokoisen putsarin ja peiteaineen oli saman verran kun pelkkä ripsari joten sain kaikki -20% kupongilla ja pisteenä iin pälle Shiseidon Geeli linerit joita en olisi koskaan löytänyt ilman myyjää. Sattumalta ne olivat poistumassa valikoimasta ja olivat -50%, valitsin tietenkin sekä mustan(shikkoku black) että ruskean(kuromitsu brown). Mukana molemmissa tuli sivellin joka on ollut erittäin hyvä käytössä.

Sitten järjestyksessä seuraavaan ostospaikkaan, Tukholman Sephoraan jonne en enhkä välttämättä olisi jaksanut ellen olisi toiminut kuriirina samalla kaverilleni ja jollei Abba-museo jossa kävimme, olisi ollut helpossa paikassa suunnistaa Sephoraan.
Kuriirina vein Fenty Beautyä joka oli selvästi hyvin esillä ja itselleni poimin sekalaisesti muutaman tarpeellisen jutun.
Sephoran oma kangasnaamio joka oli kylläkin tarkoitus käyttää jo reissussa, Too Faced Better Than Sex ripsiväri, jota en muuten ole vielä ikinä kokeillut, kaksi Too Facedin primeriä minikoossa* Primed and Peachy ja Hangover sekä Fenty Beautyn Gloss Bomb sävyssä Shimmer Rose Nude
Tästä puuttuu vielä laukkuun unohtunut sephoran oman merkin mattahuulipuna sävyssä Cherry Nectar! Se on aivan ihana ja omistan ehdottomasti liian vähän näitä Sephoran Cream Lip Staineja. Ensi postauksessa on syyspunia joten siellä tämä ihanuus on kuvattuna.

*minikokoiset primerit eivät todellakaan ole mitään pieniä, tuubissa on 20ml kun ihan normaaleissa täysikokoisissa tuotteissa marketeissa on usein 20-30ml, täysikokoisissa too faedin puteleissa on suunnilleen 40ml eli aika isoja. En osannut päättää kumman valitsen joten otin molemmat hyvän kokoisina minituotteina.

Rossmannissa vaan on melkein aina pakko poiketa. Muuten tämäkin olisi varmaan jäänyt väliin, mutta majoituimme ostarin vieressä ja seuralaiseni halusi ottaa torkut joten minulla jäi aikaa kierrellä kaupoissa.
Eli: 3 sekalaista kangasnaamiota (mun on vaikea käydä kaupassa ottamatta yhtään tällaista), ostoksien ainoa villi kortti(joka kannatti) Lovely merkkinen hologrammiglitter huulisetti(!!), hiusöljy, vanha kunnon Bourjois Healthy mix vakkari meikkivoiteeni (joka on tosin nyt kohdannut kilpailijan), aivan iiiihana Makeup Revolution Soph x luomiväripaletti(ehdoton suosikkini kaikesta) ja perus kynsiviila jota ostan aina kun halvalla sattuu löytämään.

Nyt saa shoppailut hetkeksi jäädä, miinuksena pari ihonhoitojuttua sillä tällä hetkellä on loppumassa niin moni tuote, että on jopa _pakko_ näpytellä muutama koreakosmetiikkatuote ostoskoriin.

Ei kommentteja