Edullisia suosikkeja: Physicians Formula

Physicians Formula on merkki joka assosioituu vahvasti siihen aikaan kun aloin kiinnostua meikkaamisesta, meikkivideoista ja blogeista. Vuosissa mennään jonnekin 2008 tienoille. Silloin kun sai vain haaveilla siitä kaikesta mitä meillä myydään tänä päivänä ihan jo kivijalkaliikkeissä jotka olisivat olleet paratiisi kymmenen vuotta sitten. Silloin jenkkikanavilla oli paljon trendejä joita katsoi haaveillen että saisipa itse edes osan noista ja yksi niistä oli Physicians Formula ja Happy Booster poskipuna. Lähes kaikilla vloggaajalla oli se, se oli se the juttu. Iloisen kirjavassa paketissa oleva
 sydämin kuivoitu poskipuna toi mieleen lähinnä huonolaatuiset lasten meikit, mutta erottui massasta. Sen jälkeen hypetysvuoronsa sai shimmer stips ja veikeässä kiemuraisessa pullossa oleva orcanic wear lash boosting mascara. Itseasiassa minunkin on pitänyt näitä kehuttuja ripsivärejä testata ja ehdottomasti laitan ostoskoriin seuraavan kerran kun on i-herb tilauksen aika.

Tuotemerkki yhdistelee paljon kasviperäisiä aineita tuotteisiinsa, mutta varsinainen luonnonkosmetiikkamerkki se ei ole. He mainostavat itseään hypoallergisena merkkinä, joka muuten olisi varsin uskottava mutta epäilen itse hajusteiden käytön osalta tätä väitettä, osa tuotteista on nimittäin hyvin voimakkaasti tuoksuvia.
Mitään Wet n Wildin tason parin euron juttuja nämä eivät ole, mutta laatuunsa kohtuullisen hintaisia, 10-20€.

Muistan kuinka mukava oli mukava päästä ensimmäistä kertaa livenä testailemaan näitä tuotteita 2016, silloin  oli tullut markkinoille muistaakseni tuo Butter Bronzer (tai 2017) mutta silloin jätin ostamatta sillä vaaleampi sävy oli liian vaala ja tummempi vaikutti liian tummalta. En osaa sanoa miksi mutta en muistaakseni ostanut kun toisena vuotena tuon Happy Boostin ja toisena eye linerin vaikka olisi suoraan sanottuna tehnyt mieli ostaa: kaikki. Moni kuitenkin tietää kun pääsee shoppailemaan kosmetiikkaa niin pakko pitää itseään niskasta kiini ja kun ostaa vähän joka kiinnostavalta merkiltä 1-2 tuotetta, on saaliina lopulta puoli matkalaukullista kosmetiikkaa.
Vaikka tällä hetkellä tuo Butter Bronzer sävyssä Light onkin ehkä vielä hitusen liian vaalea, on se varmaan talvella hyvä.
Keskellä oleva Argan Wear Bronzer on todella kaunis ja upea kuviointi on pysynyt pinnassa käytöstä huolimatta. Yksi iso miinus tässä tuotteessa kuitenkin on ja se on tuoksu. Tässä on todella voimakas arganöljyn parfyymimäinen hajuste joka ei katoa päivän mittaan vaan sen haistaa vielä illallakin. Tämä on ehdottomasti iso miinus sillä en voi sietää juurikaan tuote hajua ja se aiheuttaa hieman huonoa oloa.
Myös Butter Bronzerissa on kookoksen tuoksua, mutta se on hieman miedompi ja tuoksu katoaa sen laittamisen jälkeen. Happy Booster on onneksi kokonaan tuoksuton. Joskus miedot tuoksut meikeissä on ihan ok, mutta lähtökohtaisesti pärjäisin ilmankin.
Vasemmalla oleva Butter Bronzer on kermainen koostumukseltaan ja hieman satiininen hohde kun sitä levittää iholle.
Keskellä Argan Wear kun pyörittelin sen kaikkia sävyjä, kaunis kultainen hohde ja erityisen kaunis kesällä.
Oikeassa laidassa Happy Booster sävyssä Neutral on helppo arkipuna, kuvassa sävy on ehkä aavistuksen viileään taittava kun luonossa se on vähän lämpimämpi. Tästä ei tule liikaa pigmenttiä eikä se pölise, joten sitä on helppo sutia arkiaamuina poskille.

 En ole varma onko puutereissa, mutta näissä muissa kasvotuotteissa mukana tulee peili sekä pieni sivellin ja jostain kumman syystä tässä Butter Bronzerissa tulee mukana siveltimen mallinen pehmeä sieni. Eli ehkä olen käyttänyt väärin kun olen levittänyt siveltimellä, voisin kokeilla jopa tuota sientä jos muuten noilla siveltimillä en ole tehnyt mitään.

Physicians Formulan tuoteperhe on aika iso, tällä hetkellä jo aikaisemmin mainittujen ripsivärien lisäksi kiinnostaa bb ja cc voiteet joita on myös kehuttu sekä puuterit. Tärppejä saa antaa jos jollakulla sattuu olemaan kyseiseltä merkiltä jotain kiinnostavaa!

Ei kommentteja