Pinkki on paras sävy arkkimeikkiin

Käytän aika usein pikaisessa arkimeikissä pinkkiä, joko huulilla tai luomivärinä. En aikoja sitten Too Faced Bon Bon palettia ostaessani vielä tiennyt, että tulen ihastumaan myös pinkkeihin sävyihin.

Ymmärrän, että pinkki ei välttämättä ole kaikkien juttu. Omiin hennattujen hiusten väreihin ja moneen omistamaani vaatekappaleeseen se kuitenkin sopii ja tuo pientä piristystä yksinkertaisempaan lookkiin. Tällä hetkellä olen esimerkiksi farkut+musta t-paita linjalla ja pinkki tuo siihen juuri sopivan säväyksen.Tuo BonBon paletti on täydellinen pikameikkeihin, teki sitten neutraalin tai pinkin, sillä sen sävyillä on helppo saada nopeasti häivytetty yhden siveltimen meikki, sillä molemmista löytyy eri tummuusasteella sävyjä.

Tässä meikissä käytin ensin luomivaossa häivytyssävynä Almond Truffle (vaaleanruskea sävy, paletissa 1. oikealla), kulmaluulla vaalea mattaistainen Divinity, sisänurkassa vaaleanpunainen Cotton Candy ja muuten pääsävynä pinkki Totally Fetch (rakastan tätä sävyä).

Pinkin luomivärin kaveriki yhdistän yleensä neutraaleja sävyjä. Tässä tapauksessa Physicians Formulan Butter Bronzer ja Happy Booster-poskipuna. Huulilla nuden sävyinen nestemäinen huulipuna Colour Popilta (sävy valitettavasti on kulunut tai sitä ei ollut pakkauksessa, koska kyseessä on minikokoinen tuote kokoelmasta).


Ei kommentteja